Stichting ROEM

Ruimte om echt te maken. Het creëren van een stabiel platform waar jonge creatieven binnen een collectief werken aan een toekomst als professioneel maker.

wie zijn wij?

ROEMies zijn jonge makers tussen de 18 en 30 jaar die zichzelf willen ontwikkelen als maker in de artistieke praktijk maar ook als ondernemer en organisatietalent. ROEMies zijn gedreven, ambitieus, leergierig en ondernemende jonge mensen die in samenwerking met elkaar in Leiden willen werken.

wat bieden wij?

Stichting ROEM biedt jonge makers een sterk platform, een hechte groep makers die niet alleen een werkplek maar ook hun netwerk en kennis graag met elkaar willen delen. Hierdoor kunnen ze zichzelf professionaliseren in de artistieke praktijk, maar ook als ondernemer.

ROEM crew

Deze ROEMies zijn de initiatiefnemers binnen de organisatie en zorgen
ervoor dat de planning en organisatie in grote lijnen wordt uitgezet.

ROEM BESTUUR

Aan het hoofd van Stichting ROEM staat het ROEM Bestuur. Het ROEM Bestuur zorgt dat de missie en de visie van Stichting ROEM worden nagestreefd.

VOORZITTER

Raad van bestuur

Boven het bestuur van Stichting ROEM staat de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur adviseert en controleert het  ROEM Bestuur.

de oprichters

In 2016 bedachten wij ROEM, Ruimte om echt te maken. ROEM is geboren vanuit de behoefte aan een jonge zichtbare kunstscene in Leiden.

partners

Shout out naar onze partners!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Stichting ROEM

KvK: 74685376